Qualitative Analysis of Nonregular Differential-Algebraic Equations and the Dynamics of Gas Networks - Filipkovska, Maria (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2023)
Одержано умови існування, єдиності та обмеженості глобальних розв’язків, а також граничної обмеженості розв’язків, та умови руйнування розв’язків нерегулярних напівлінійних диференціально-алгебраїчних рівнянь. Розглянуто приклад, який демонструє застосування одержаних результатів. В якості застосувань наводяться ізотермічні моделі газових мереж. Mathematical Subject Classification 2020: 34A09, 34A12, 34C11, 34D23,15A22