On the Compactness of One Class of Solutions for the Dirichlet Problem - Sevost’yanov, Evgeny; Dovhopiatyi, Oleksandr (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2024)
Ми розглядаємо задачу Дiрiхле для рiвняння Бельтрамi у довiльнiй обмеженiй однозв’язнiй областi комплексної площини C. Само, вивчається клас усiх регулярних розв’язкiв цiєї задачi з умовами нормування i теоретико-множинними обмеженнями на їх комплексну характеристику. Доведена компактнiсть цього класу в термiнах простих кiнцiв за наявностi довiльної неперервної функцiї в умовi Дiрiхле. Mathematical Subject Classification 2020: 30C65, 35J70