A Reilly Type Integral Formula Associated with Diffusion-Type Operators and Its Applications - Zeng, Fanqi; Chang, Huiting; Sun, Yujun (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2024)
У цій статті ми виводимо формулу типу Рейлі для оператора дифузійного типу L·=1Bdiv(A abla·) на зважених многовидах із межею, де A і B - дві додатні гладкі функції на многовидах. В якості її застосування наведено деякі нерівності типу Пуанкаре, Колесанті, Мінковського та Хайнце-Карчера. Mathematical Subject Classification 2020: 53C21, 58J32