Inscribed and Circumscribed Radius of κ-Convex Hypersurfaces in Hadamard Manifolds - Borisenko, Alexander; Miquel, Vicente (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2024)
Нехай P є опуклим багатокутником на поверхні Адамара M з кривиною K, яка задовольняє нерівності -k_2^2 K -k_1^2. Доведено оцінку зверху радіусу описаного кола P через оцінку знизу кривини P в його вершинах. Mathematical Subject Classification 2020: 52A40