On a Uniqueness Property of n-th Convolutions and Extensions of Titchmarsh Convolution Theorem - Ulanovskii, Alexander (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2024)
Ця замітка є спробою представити коротку історію про те, як питання Колмогорова про міри Гауса привело до низки теоретико-функціональних результатів, одержаних переважно Островським та деякими з його учнів. Замітка має на меті окреслити загальний розвиток, а не подати повний звіт про результати. Mathematical Subject Classification 2020: 30D, 60E