Existence of a Renormalized Solution for a Class of Parabolic Problems - El Fatry, Mohammed; Mekkour, Mounir; Akdim, Youssef (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2025)
У цій статті ми доводимо існування ренормалізованого розв’язку для нелінійного виродженого параболічного рівняння b(u)t-div(A(t,x,u)Du)=f, де матриця A( t,x,s) =(a_ij(t,x,s))_1≤ i≤ N 1≤ j≤ N не контролюється за u, fL^1(Q) , а b є строго зростальною C^1-функцією. Mathematical Subject Classification 2020: 47A15, 46A32