On Centralizers of Belavin–Drinfeld r-Matrices - Karolinsky, Eugene (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2025)
У статтi наводиться структурний результат про централiзатори r-матриць Белавiна-Дрiнфельда. Цей результат є корисним для обчислення когомологiй Белавiна-Дрiнфельда, якi були введенi ранiше для класифiкацiї деяких бiалгебр Лi та квантових груп. Mathematical Subject Classification 2020: 17B62, 17B37, 17B67, 20G10