Univalence Criterion and Quasiconformal Extensions of Analytic Mappings - Wang, Chaochuan; Yang, Min (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2025)
У цій статті ми вивчаємо критерій однолистості та квазіконформні продовження для локально однолистих аналітичних відображень та аналітичних відображень. Для локально однолистих аналітичних функцій ми вводимо інтегральні оператори в ланцюгу Левнера та отримуємо достатні умови для однолистих і квазіконформних продовжень, щоб узагальнити результати Беккера, Альфорса, Ванга та ін. Для аналітичних функцій ми використовуємо інші методи доведення, щоб одержати достатню умову однолистості, яка узагальнює результат Масіха та ін. Mathematical Subject Classification 2020: 30C45, 30C55, 30C62