Simple Closed Geodesics on Regular Spherical Polyhedra - Sukhorebska, Darya (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2026)
У цій роботі було знайдено усі прості замкнені геодезичні на правильних сферичних октаедрах та сферичних кубах. Також була знайдена оцінка числа простих замкнених геодезичних на правильних сферичних тетраедрах. Mathematical Subject Classification 2020: 52B05, 53C22, 52B10