Inverse Wave Spectral Problem with Discontinuous Wave Speed - Efendiev, R. F.; Orudzhev, H. D. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2010)
Вивчено обернену задачу для оператора Штурма-Ліувілля з комплексним періодичним потенціалом і додатним розривним коефіцієнтом на всій осі. Досліджено головні характеристики фундаментальних розв’язків і вивчено спектр оператора. Дано формулювання оберненої задачі, вказано процедуру відновлення потенціалу та розривного коефіцієнта. Mathematics Subject Classification: 34A36, 34L05, 47A10, 47A70.