On a Question by A.M. Kagan - Il’‎inskii, A. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2010)
Наведено приклад ймовірнісного розподілу, який не має гаусівських компонент, такого, що якщо ξ та η – довільні незалежні однаково розподілені випадкові величини, що мають зазначений розподіл, то розподіл кожної невиродженої лінійної форми цих величин aξ+bη, a eq 0, b eq 0, має гаусівські компоненти. Mathematics Subject Classification: 60E10.