L- and M-structure in lush spaces - Pipping, Elias (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2011)
Нехай X – банахів простір, який є пишним (lush). Показано, що коли підпростір в X є або L-сумовним, або M-ідеалом, то він також є пишним. Mathematics Subject Classification: 46B20.