Growth of the Poisson-Stieltjes Integral in a Polydisc - Chyzhykov, I.; Zolota, O. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2011)
Описано зростання величини M_∞ = (r_1,…,r_n, v) = =max{|v(z_1, … , z_n)| :|z_j|r_j}, 0r_j < 1 в термінах модуля неперервності міри Стілтьєса μ, де функція v зображена інтегралом Пуассона-Стілтьєса. Mathematics Subject Classification: 31B05, 31B10, 32A22, 32A25, 32A26, 32A35.