Characterization of Hyperbolic Cylinders in a Lorentzian Space Form - Shu, Shichang; Han, Annie Yi (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2012)
Надано характеризацію n-вимірних (n ≥ 3) гіперболічних циліндрів у лоренцевій просторовій формі. Показано, що гіперболічні циліндри є єдиними повними просторово-подібними гіперповерхнями в (n+1)-мірній лоренцевій просторовій формі M_1^n+1(c) з ненульовою постійною середньою кривиною H, у яких дві відмінні головні кривини λ і μ задовольняють (λ-μ)^2>0 при c0 або (λ-μ)^2>0, H^2c, при c>0, де λ має кратність n-1, а μ — кратність 1, і λ<μ. Mathematics Subject Classification: 53А10, 53C42.