On Affine Immersions with Flat Connections - Shugailo, O. O. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2012)
Вивчаються багатовимірні афінні занурення з плоскими зв’язностями максимальної точкової ковимірності. Отримано оцінки вимірності ядра і образу оператора Вейнгартена та афінної фундаментальної форми. Розглянуто деякі властивості нуль-розподілів на занурених підмноговидах та наведено приклади афінних занурень великої ковимірності з плоскою зв’язністю. Mathematics Subject Classification: 53A15.