Homogenization of Spectral Problem on Small-Periodic Networks - Krylova, A. S.; Sandrakov, G. V. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2012)
Проводиться усереднення спектральної задачі на мілко-періодичній сітці з періодичними крайовими умовами. Будується асимптотичне розвинення для власних функцій та відповідних власних значень задачі на сітці. Доводиться теорема, яка є обґрунтуванням побудованої асимптотики для деяких власних значень та власних функцій задачі на сітці. Mathematics Subject Classification: 35B27, 34L20, 35B40.