Antipodal Polygons and Their Group Properties - Medianik, A. I. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2012)
Розглядаються групи перетворень, при яких антиподальні многокутники переходять в антиподальні, а також питання про порядок цих груп і про кількість класів еквівалентності множини n- кутників, які вписані у правильний (2n - 1)- кутник. Mathematics Subject Classification: 05B20.