Radon-Nikodým Theorems for Multimeasures in Non-Separable Spaces - Cascales, B.; Kadets, V.; Rodríguez, J. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2013)
Із застосуванням багатозначного інтеграла Петтіса доведено дві теореми типу теореми Радона-Нікодима для багатозначних мір. Перша з них стосується мажорованих мір таких, що мають значеннями опуклі компактні підмножини локально опуклого простору. Інша стосується мір з обмеженими опуклими замкненими значеннями в банаховому просторі з властивістю Радона-Нікодима (і так само для інтеграла Бохнера відповідної похідної Радона-Нікодима). Головною відмінністю від попередніх робіт є те, що результати мають місце без вимоги сепарабельності відповідних просторів. Mathematics Subject Classification: 28B05, 28B20, 46G10.