Real Hypersurfaces in Complex Two-Plane Grassmannians with Generalized Tanaka-Webster Invariant Shape Operator - Jeong, I.; Pak, E.; Suh, Y. J. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2013)
Уведено нове поняття узагальненої Танака-Вебстер-інваріантності для гіперповерхні M в G_2(C^m+2) і доведено теорему про неіснування гіперповерхонь Хопфа в G_2(C^m+2), у яких оператор Вейнгартена є узагальненим Танака-Вебстер-інваріантним. Mathematics Subject Classification: 53C40, 53C15.