A Remark on Condensation of Singularities - Hardtke, J.-D. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2013)
Нещодавно Алан Д. Сокал в Amer. Math. Monthly 118 (2011), No. 5, 450-452 надав дуже коротке і просте доведення принципу рівномірної обмеженості. Мета цієї замітки – показати, що, використовуючи подібну техніку, можна дати коротке і просте доведення більш сильного твердження, а саме принципу згущення сингулярностей для певних подвійних послідовностей нелінійних операторів на квазібанахових просторах, яке є більш загальним, ніж результат І.С. Гала з Duke Math. J. 20 (1953), No. 1, 27-35. Mathematics Subject Classification: 46A16, 47H99.