Integral Transforms with Non-separated Variables and Discontinuous Coefficients - Yaremko, O. E. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2013)
Побудовано багатовимірні інтегральні перетворення з нерозділеними змінними для задач з розривними коефіцієнтами у випадку, коли розриви коефіцієнтів зосереджені на паралельних гіперплощинах. Знайдено явні формули для ядер за умов ідеального зчеплення. Доведено основну тотожність інтегрального перетворення. Mathematics Subject Classification: 65R10.