On a Characterization of the Haar Distribution on Compact Abelian Groups - Mazur, I. P. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2014)
Доведено теорему, що характеризує розподіл Хаара на компактній групі незалежністю n лінійних форм від n незалежних випадкових величин. Коефіцієнтами форм є неперервні ендоморфізми групи. Mathematics Subject Classification: 39B99, 43A25, 60B15, 62E10.