On the Characteristic Operator of an Integral Equation with a Nevanlinna Measure in the Infinite-Dimensional Case - Bruk, V. M. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2014)
Визначено сімейства максимальних і мінімальних відношень, що породжені інтегральним рівнянням з неванліннівською операторною мірою в нескінченновимірному випадку й доведено, що ці сімейства голоморфні. Показано, що якщо звуження максимальних відношень неперервно оборотні, то оператори, обернені до таких звужень, є інтегральними. Використовуючи ці результати, доводимо існування характеристичного оператора й описуємо сімейства лінійних відношень, що породжують характеристичний оператор. Mathematics Subject Classification: 47A06, 47A10, 34B27.