Automorphisms of Riemann-Cartan Manifolds with Semi-Symmetric Connection - Panzhensky, V. I. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2014)
Доведено, що максимальна вимірність групи Лі автоморфізмів многовиду Рімана-Картана (M,g, abla) дорівнює n(n-1)2+1, де M - гладкий n-мірний многовид, g - ріманова або псевдо-ріманова метрика на M, abla - півсиметрична зв’язність. Mathematics Subject Classification: 53B50.