Various Types of Convergence of Sequences of Subharmonic Functions - Quynh, Nguyen Van (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2015)
Нехай v_n(x) — послідовність субгармонічних функцій в області G. Вивчено умови, за яких зі збіжності послідовності v_n(x) як послідовності узагальнених функцій випливає її збіжність у просторах Лебега L_p(γ). Найбільш близькі до наших результати було отримано раніше в роботах Хермандера, а також Гришина і Шуігі. У роботі Хермандера досліджено випадок, коли γ — деяке обмеження m-мірної міри Лебега, а в роботі Гришина і Шуігі розглянуто випадок m = 2. У статті розглянуто випадок m>2 і загальної міри γ. Mathematics Subject Classification: 31A05, 30D30.