Note on Lieb-Thirring Type Inequalities for a Complex Perturbation of Fractional Laplacian - Dubuisson, C. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2015)
Для s>0 нехай H_0=(-Δ)^s є дробовим лапласіаном. У даній статті ми одержуємо нерівності типу Ліба-Тіррінґа для дробового оператора Шредінгера, який визначається як H=H_0+V, де VL^p(R^d), p≥1, d≥ 1, - комплексний потенціал. Наші методи базуються на результатах робіт Borichev-Golinskii-Kupin [BGK09] і Hansmann [Han11]. Mathematics Subject Classification: 35P15, 30C35, 47A75, 47B10.