Solvability in Hölder Space of an Initial Boundary Value Problem for the Time-Fractional Diffusion Equation - Krasnoschok, M. V. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2016)
Розглянуто початково-крайову задачу для рівняння дифузії з дробовою похідною за часом зі змішаними крайовими умовами. Доведено теорему існування та єдиності розв’язку цієї задачі в просторах Гьольдера. Mathematics Subject Classification: 35B65, 26A33.