On m-Sectorial Extensions of Sectorial Operators - Arlinskii, Yury; Popov, Andrey (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2017)
Ми вивчаємо максимальнi секторiальнi розширення замкнутого щiльно визначеного секторiального оператора. Зокрема, отримано абстрактнi граничнi умови для таких розширень. Результати застосовано для параметризацiї всiх m-секторiальних розширень невiд’ємного симетричного оператора в моделi двохцентрової точкової взаємодiї на площинi. Mathematics Subject Classification: 47A20, 47B25, 47B44, 47A06, 47A07, 82B23.