Approximate Solving of the Third Boundary Value Problems for Helmholtz Equations in the Plane with Parallel Cuts - Dushkin, V. D. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2017)
У роботi запропоновано метод наближеного розв’язання крайових iнтегральних рiвнянь вихiдної задачi. Систему крайових iнтегральних рiвнянь цiєї задачi одержано методом параметричного зображення iнтегральних перетворень. Збiжнiсть наближених розв’язкiв до точного розв’язку вихiдної проблеми гарантовано твердженнями, доведеними в цiй роботi. Знайдено також швидкiсть збiжностi наближених розв’язкiв до точного розв’язку. Mathematics Subject Classification: 45P05, 45L05.