Comparison of Solutions of the Nonlinear Transfer Equation - Kholkin, A. M.; Sanikidze, T. A. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2017)
У роботi розглядається нелiнiйне еволюцiйне рiвняння, яке описує процес переносу енергiї випромiнюванням. Одержано теорему порiвняння для розв’язкiв цього рiвняння. Mathematics Subject Classification: 35K55, 35K65.