On One Class of Non-Dissipative Operators - Levchuk, V. N. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2017)
Вивчається недисипативний оператор iнтегрування у ваговому просторi. Доведено його подiбнiсть оператору iнтегрування в безваговому просторi. Отримано функцiональну модель для даного оператора. Mathematics Subject Classification: 47A45.