Surfaces of Revolution with Vanishing Curvature in Galilean 3-Space - Dede, M.; Ekici, C.; Goemans, W. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2018)
У статтi визначено та дослiджено три типи поверхонь обертання у тривимiрному просторi Галiлея. Запропоновано конструкцiю поверхнi обертання у тривимiрному просторi Галiлея, визначеної обертанням пласкої кривої навколо осi, що лежить у площинi кривої. Класифiковано поверхнi обертання у тривимiрному просторi Галiлея з нульовою гауссовою кривиною та з нульовою середньою кривиною. Mathematical Subject Classification: 53A10, 53A35, 53A40.