Inverse Scattering on the Half Line for the Matrix Schrödinger Equation - Aktosun, Tuncay; Weder, Ricardo (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2018)
На пiвпрямiй розглянуто матричне рiвняння Шредiнгера iз загальною самоспряженою крайовою умовою в нулi, яка задається двома матрицями, що задовольняють певнi умови. Вважається, що матричний потенцiал є самоспряженим, iнтегровним та має скiнченний перший момент. Побудовано вiдповiдну множину даних розсiяння. Цю множину даних розсiювання характеризовано набором необхiдних i достатнiх умов, якi гарантують єдинiсть та взаємно однозначну вiдповiднiсть мiж множиною даних розсiяння та множиною вхiдних даних, яка мiстить потенцiал та крайовi матрицi. Ця робота надає узагальнення з крайової умови Дiрiхле на загальну самоспряжену крайову умову для класичного результату Аграновича та Марченка.Mathematics Subject Classification: 34L25, 34L40, 81U05.