Asymptotic Properties of Integrals of Quotients when the Numerator Oscillates and the Denominator Degenerates - Kuksin, Sergei (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2018)
Ми вивчаємо асимптотичне поводження при u→0 інтегралів в R ^2d={(x,y)} від виразів вигляду F(x,y) (λ x· y) / ( (x· y)^2+ u^2), де λ0 і F досить швидко спадає на нескінченності. Подібні інтеграли виникають в теорії хвильової турбулентності. Mathematics Subject Classification: 34E05, 34E10.