On Lin’s Condition for Products of Random Variables - Il’‎inskii, Alexander; Ostrovska, Sofiya (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2019)
Робота містить уточнення наявних результатів стосовно умови Ліна. Представлено нове доведення того факту, що якщо щільності розподілів випадкових величин ξ_1 та ξ_2 задовольняють умову Ліна, те ж саме виконується для їхнього добутку. Також показано, що коли умову незалежності відкинуто, твердження перестає бути вірним.Mathematics Subject Classification: 60E05.