Solutions of the Frobenius Coupled KP Equation - Li, Chuanzhong; Zhou, Huijuan (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2019)
У цій статті ми спочатку конструюємо пов’язану функцію Шура, що розв’язує алгеброзначну за Фробеніусом ієрархію Кадомцева-Петвіашвілі (КП), і є узагальненням функції Шура. Пов’язана за Фробеніусом ієрархія КП містить у собі пов’язане за Фробеніусом рівняння КП, що має можливі застосування у теорії двошарових мілководних хвиль. Далі ми отримуємо деякий регулярний вронскіанний розв’язок, а також невронскіанні розв’язки пов’язаного рівняння КП. Mathematics Subject Classification: 34M55, 37K10.