On Einstein Sequential Warped Product Spaces
У роботі вивчаються секвенціально викривлені добутки, що є просторами Ейнштейна. Доведено, якщо M - секвенціально викривлений добуток, що є простором Ейнштейна з від’ємною скалярною кривизною, то функції викривлення є константами. З’ясовано деякі перешкоди для існування таких секвенціально викривлених добутків, що є просторами Ейнштейна. Також показано, що коли M=(M_1×_f I_M_2)×_f I_M_3 є секвенціально викривленим добутком повного з’вязного (n-2)-вимірного многовида Римана M_1 та одновимірних многовидів Римана I_M_2 і I_M_3, то за певних умов (M_1, g_1) стає (n-2)-вимірною сферою з радіусом ρ=n-2r^1+α . Приклади секвенціально викривлених добутків, що є просторами Ейнштейна, наведено в Розділі 3. Mathematics Subject Classification: 53C21, 53C25, 53C50., number=3, journal=Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, author=Pahan, Sampa and Pal, Buddhadev, year=2019, month=Жов, pages=379–394