On the Sharpness of One Integral Inequality for Closed Curves in ℝ4 - Gorkavyy, Vasyl; Posylaieva, Raisa (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2019)
Для замкнутих кривих з ненульовими кривинами в R^4 досліджується оптимальність інтегральної нерівності _γk_1^2+k_2^2+k_3^2 ds>2π. Доведено, що довільна замкнута крива зі сталими додатними кривинами в R^4 задовольняє нерівність _γk_1^2+k_2^2+k_3^2 ds≥ 25π. Mathematics Subject Classification: 53A04, 53A07.