A Nonsingular Action of the Full Symmetric Group Admits an Equivalent Invariant Measure
Позначимо через S _∞ множину всіх бієкцій натуральних чисел. Розглянемо дію S _∞ на вимірному просторі ( X,M,μ ), де μ є S _∞ - квазиінваріантна міра. Ми доводимо існування S _∞ - інваріантної міри, яка еквівалентна мірі μ. Mathematics Subject Classification: 37A40, 22A25, 22F10., number=1, journal=Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, author=Nessonov, Nikolay, year=2020, month=Квіт, pages=46–54