Dissipative Extensions of Linear Relations Generated by Integral Equations with Operator Measures - Bruk, Vladislav M. (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2020)
У статті визначено мінімальне відношення L0, яке породжене інтегральним рівнянням з операторними мірами, i надано опис спряженого відношення L0*. Для цього мінімального відношення побудовано простір граничних значень (гранична трійка), що задовольняє абстрактну "формулу Грiна", і одержано опис максимального дисипативного (акумулятивного) відношення, а також самоспряжених розширень мінімального відношення. Mathematics Subject Classification: 47A10, 46G12, 45N05