Ricci Solitons and Certain Related Metrics on Almost Co-Kaehler Manifolds - Naik, Devaraja Mallesha; Venkatesha, V.; Kumara, H. Aruna (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2020)
У статті вивчаються солітони Річчі та узагальнена m-квазі-ейнштейнова метрика на майже ко-келеровому многовиду M, що задовольняє нуль-умову. Спочатку ми розглядаємо не ко-келерову (κ, μ)-майже ко-келерову метрику як солітон Річчі і доводимо, що солітон розширюється з λ=-2nκ, а векторне поле солітона X залишає структурні тензори η,ξ and φ інваріантними. Даний результат узагальнює Теорему 5.1 з [32]. Побудовано приклад існування солітона Річчі на M. Наприкінці ми доводимо що, якщо M це узагальнений (κ, μ)-майже ко-келеровий многовид розмірності більшої за 3, такий що h eq 0, то тоді метрика M не може бути узагальненою m-квазі-ейнштейнновою метрикою, і це включає результат нещодавно отриманий Вангом [37, Theorem 4.1] як окремий випадок. Mathematics Subject Classification: 53C25, 53C15, 53D15