Entropy Solutions of the Dirichlet Problem for Some Nonlinear Elliptic Degenerate Second-Order Equations - Gorban, Yuliya; Soloviova, Anastasiia (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2021)
У роботі досліджено розв’язність задачі Діріхле для модельного нелінійного еліптичного рівняння другого порядку з ізотропними і виродженими (за незалежними змінними) коефіцієнтами, молодшим членом та L^1-правою частиною. Встановлено умови існування ентропійного розв’язку розглянутої задачі. Mathematics Subject Classification: 35J25, 35J60, 35J70