A Kastler-Kalau-Walze Type Theorem for 7-Dimensional Manifolds with Boundary about Witten Deformation - Bao, Kai Hua; Sun, Ai Hui; Hu, Kun Ming (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2021)
У цій роботі ми методом повного перебору доводимо теорему типу Кастлера-Калау-Вальце про деформацію Віттена для 7-вимірних многовидів з межею і даємо теоретичне пояснення гравітаційної дії для 7-вимірних многовидів з межею. Mathematics Subject Classification: 58G20, 53A30, 46L87