On a Certain Class of Г-Contractions - Bendoukha, Berrabah (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2021)
Метою роботи є вивчення певного класу пар операторів, для яких спектральним набором є симетризований бідиск. Для таких пар надано умови Γ -стискання, а функціональна модель побудована в просторі квадратично інтегровних функцій. Також встановлено деякі критерії унітарної еквівалентності. Mathematics Subject Classification: 47A20, 47A25