General Decay Result for a Type III Thermoelastic Coupled System with Acoustic Boundary Conditions in the Presence of Distributed Delay - Limam, Abdelaziz; Boukhatem, Yamna; Benabderrahmane, Benyattou (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2021)
У статті вивчаються розв’язки загального згасання енергії для термопружної зв’язаної системи третього типу з розподіленою затримкою часу. Зв’язування відбувається завдяки акустичним граничним умовам. Наш результат одержано в класі загальності функції релаксації і тому ця робота суттєво покращує попередні результати в термопружності. Mathematics Subject Classification: 35B40, 74D05, 74F05, 93D15