On Steady Flows of Quasi-Newtonian Fluids in Orlicz–Sobolev Spaces - Balaadich, Farah; Azroul, Elhoussine (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2021)
Стаття присвячена дослiдженню iснуванню слабких розв’язкiв для стацiонарних квазiньютонiвських течiй за допомогою наближень Гальоркiна i розв’язкiв у просторах мiр, а саме, мiр Янга, якi виявилися хорошим iнструментом для опису слабких розв’язкiв нашої задачi в просторах Орлича.Mathematics Subject Classification: 35J65, 35Q35, 46E30