A Note on a Damped Focusing Inhomogeneous Choquard Equation
Стаття присвячена фокусувальному неоднорiдному рiвнянню Шокарда з лiнiйним демпфуванням: iu+u+ia u=-|x|^-γ(I_α*|u|^p)|u|^p-2u on R^N, де a≥ 0 i 0