Conformal Geometry of Semi-Direct Extensions of the Heisenberg Group - Calvaruso, Giovanni; Zaeim, Amirhesam (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2021)
Ми розглядаємо загальне напiвпряме розширення G_S=H ⋊ _S R гейзенбергової групи Лі H за означенням, даним в [10], по довiльнiй S sp(1,R) споряджене сiм’єю лiво-iнварiантних метрик g_a (a^2 eq 1). Ця побудова є природнiм узагальненням осциляторної групи. Ми повнiстю визначаємо конформно-ейнштейновi приклади. Mathematics Subject Classification: 53C20, 53C50, 53C44