Existence and Multiplicity of Solutions for a Class of Fractional Kirchhoff Type Problems with Variable Exponents - Salah, M. Ben Mohamed; Ghanmi, Abdeljabbar; Kefi, Khaled (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2022)
У цiй роботi ми розглядаємо певний клас проблем типу Кiрхгофа, якi мiстять дробовий оператор зi змiнними показниками. Використовуючи прямий варiацiйний метод, ми одержуємо результати про iснування розв’язкiв. Крiм того, комбiнуючи теорему про гiрський перевал i варiацiйний принцип Екланда, ми доводимо множиннiсть розв’язкiв. Основнi результати цiєї роботи посилюють i узагальнюють попереднi результати у цiй галузi. Mathematical Subject Classification 2010: 35J35, 35J60, 46E35