Actions on the Four-Dimensional Pseudo-Euclidean Space ℝ2,2 with a Three-Dimensional Orbit - Ahmadi, Parviz; Safari, Salim (Журнал математичної фізики, аналізу, геометрії, 2022)
У цiй роботi ми класифiкуємо зв’язнi групи Лi з точнiстю до спряженостi в Iso(ℝ2,2), якi дiють iзометрично на чотиривимiрному псевдоевклiдовому просторi ℝ2,2 таким чином, що є тривимiрна iндукована орбiта в ℝ2,2. Потiм ми надаємо перелiк груп, що дiють, у двох випадках: з власними та невласними дiями. У випадку власної дiї ми визначаємо явне представлення групи, що дiє, в SO(2,2) ⋉ ℝ2,2 i описуємо орбiти та простори орбiт. Mathematical Subject Classification 2010: 57S25, 53C30